Nettsted for firma og private

Utvikling av nettsteder for firma, organisasjoner, lag, bloggere, nettbutikker, private mm. Nettstedene benytter publiseringsløsning som gjør det enkelt for eiere av nettstedene å selv oppdatere sidene med nytt innhold. Benyttet løsning for web utvikling er WordPress.

Firma hjemmesider
Det viktige førsteinntrykket en får av ditt firma eller organisasjon er ofte hjemmesiden. Med nettsider som benytter publiseringsløsning fra wordpress får du profesjonelle nettsider som gir gjesten en positiv opplevelse og innholdet en forventer.

 

Blogging
Enkel løsning for å sette opp nettsider til blogging. Sider som har kobling til sosiale medier, automatisk publisering. Lik og del kanpper med mer. Det er også mulig å nytte eget domene, noe som gir full frihet til design for bloggeren.

WordPress

Nettstedene utvikles ved hjelp av publiseringsløsning fra WordPress. WordPress brukes for å administrere innhold som oppdateres ofte, spesielt blogger men passer også til mer statiske sider, som hjemmesider for firma, idrettslag, organisasjoner. 

En brukervennlig og sikker plattform for eier og bruker. WordPress er åpne kildekode og kundene våre slipper dyre lisenskostnader. Om du ønsker å bytte tjenesteleverandør er det mange å velge i og løsningen er lett å ta med seg.

WordPress publiseringsløsning gjør det enkelt å utarbeide og publisere nytt innhod, noe som medfører at eier av nettstedet kan oppdatere innholdet selv.

Moderne design

Design tilpasset mobil, nettbrett og PC. I dag blir stadig mer av internett trafikken utført fra andre enheter en PC som mobil og nettbrett. Nettsider med responsivt design tar hensyn til dette og tilpasser utseende til enheten, om det er PC, mobil eller nettbrett betyr ikke noe.

Utseende skal med responsiv layout på en wordpress plattform være enkel å bruke og presentere innholdet korrekt på alle enheter internett benyttes.Nettløsninger basert på WordPress er også tilpasset indeksering på søkemotorer som Google.

Det finnes gode verktøy for å opptimalisere bruken av WordPress, som SEO styring, kobling mot sosiale medier.